» “Kafja e mirë është kur rri sheqeri sipër”, mashtrimi që të gjithë e kemi besuar

“Kafja e mirë është kur rri sheqeri sipër”, mashtrimi që të gjithë e kemi besuar

Eksperti i njohur, Mario Buci na ka treguar se shprehja e famshme për kafen është një mashtrim i madh.

Ai është bërë pjesë e emisionit ‘Mos i fol shoferit’ nga Rudina Dembacaj ku ka zbuluar të vërtetën duke thënë:

“Sinqerisht është shumë e vërtetë që është gabim. Nuk ka lidhje fare me kafen të mbahet sheqeri sipër sepse mbajtja tregon kafet e lira. Informacionet mbi kafen janë kaq të mëdha dhe të rëndësishme për ne, që të mos ketë shumë krem.”


360grade.al


Zheji: “E dashur Rea, je adresuar gabim, mos lejo të të bëjnë pjesë të lojës politike! …”

Të tjera