» “Njeriu i memeve”/ Genci Sejko shtron çështjen: Pse Rama nuk propozon një paketë kundër propagandës

“Njeriu i memeve”/ Genci Sejko shtron çështjen: Pse Rama nuk propozon një paketë kundër propagandës

Njeriu i memeve Genci Sejko në lidhje direkte nga Anglia, ka folur në lidhje me paketën antishpifje të Ramës në studion 360 grade në ora neës.

Sejko: Mos më pyet mua por duhet të pyesës Majlindën.Shkaku bëhet për një foto, ku shoqatat për mbrojtjen e gruas me foton e montuar unë e ironizova me një meme, dhe pas kësaj Majlinda reagoi në facebookun tim. 48 orë pas kësaj Rama nxjerr paketën antishpifje. Rama nuk po propozon një paketë kundër mashtrimit por një paketë për shpifjen, do ishte interesante sikur ai të propozonte një paketë kundër propagandës./360grade.al/


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera