» “Më ofruan 150 mijë dollarë për… E di X që flet në televizor”/ Babalja tregon tentativën për ta blerë dhe kërcënimet

“Më ofruan 150 mijë dollarë për… E di X që flet në televizor”/ Babalja tregon tentativën për ta blerë dhe kërcënimet

Albet Veliu, i njohur ndryshe si “Babalja” ka treguar se ka provuar kërcënime gjatë qëndrimit të tij në Kosovë, ku ndodhet aktualisht.

“Thjesht më terrorizoi, çdo ditë nga një makinë, më mirë të rrinë ta shkrepin njëherë po e kanë plan”, shprehet Albert Veliu.

Albert Veliu thotë gjithashtu se ka pasur oferta për t’u ‘shitur’.

“Më ofruan edhe 150 mijë dollarë në Tiranë… te një lokal të 11-katëshi… që të thosha në televizor live që është false e gjitha kjo”,tregon Veliu, “e di X-i që na hiqet si i ndershëm, flet në televizor”.

 


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera