» Ja se si kërcejnë një grup i amerikanëve vallen shqiptare!

Ja se si kërcejnë një grup i amerikanëve vallen shqiptare!

Një grup i të rinjëve amerikan kane shprehur dëshirë dhe dashurinë e tyre ndaj popullit shqiptarë dhe kulturës shqipe

Ata në një video realizuar me valle dhe me këngë që shprehin identitetin e popullit tonë kanë treguar edhe njëherë se sa e madhe është kjo miqësi në mes këtyre dy popujve.

Ja video nga këto momente:

Amerikane po kërcejnë Valle Shqiptare

Kemi bërë një video për Shqiptare për të treguar sa shumë ne e duam Shqipërinë! Po kërcejmë valle Shqiptare! Shpresojmë që do të kenaqeni! Shpërndaje këtë video me miqtë e tu!Bëni "like" në këtë faqe që mund të shikoni të gjitha video që do të bëjmë çdo javë. Gjithashtu mund të gjeni këtë video në YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=rLYrdDf6QKg&t=29s

Geplaatst door Miq të të gjitha kombesive op Donderdag 23 augustus 2018


360grade.al


“Masa kritike” Basha+Kryemadhi, Rama në prag të vetmisë së thellë

Të tjera