» Xhafaj, Taulanti, Ardi, Edvini… Halé dhe territor krimi shtetëror!

Xhafaj, Taulanti, Ardi, Edvini… Halé dhe territor krimi shtetëror!

Nga Ylli Manjani.

Faji i Fatmir Xhafës nuk ishte aq i madh sa përpjekjet për ta mbuluar skandalin e të vëllait! Sa më shumë gërmohet në këtë çështje aq më zbuluar dalin! Tashmë ai del me shokë të tjerë: Taulanti, Ardi (Veliu) dhe natyrisht Edvini. Këtë të fundit e futi mjeshtërisht në kllapën e tij… Tani ranë si grup me turinj në halenë që ndërtuan vetë. E ndërtuan për të menderosur kundërshtarët, por ranë vetë brenda. Me turinj…

Këta janë reformatorët e shekullit të ri! Për fat nuk u desh shumë kohë për t’i kuptuar se çfarë janë! Tani është koha për të punuar për t’i larguar që aty, se e bënë gjithë vendin halé! Halé dhe territor krimi shtetëror!


360grade.al


“Masa kritike” Basha+Kryemadhi, Rama në prag të vetmisë së thellë

Të tjera