» Vrau tre persona dhe plagosi një tjetër, autori i krimit është ish-kryetar i PS në Mat​

Vrau tre persona dhe plagosi një tjetër, autori i krimit është ish-kryetar i PS në Mat​

Kujtim Koxha është autori i vrasjes së trefishtë dhe plagosjes së një personi më fshatin Shelli të Matit.

Ai është arrestuar rreth një orë pasi kreu krimin, ndërsa mes viktimave ishin dy punonjës të Bashkisë, dhe dy banorë.

Por Kujtim Koxha është një emër i njohur nga banorët e kësaj zone dhe jo vetëm, pasi ka qenë kryetarë i Partisë Socialiste në Mat deri në muajin Janar.

Në muajin janar të ketij viti, ai është shkarkuar dhe tashmë kryetar i PS në Shelli është Shefki Pupla.


360grade.al


“Masa kritike” Basha+Kryemadhi, Rama në prag të vetmisë së thellë

Të tjera