» Erion Kristo: janë “shkërrmoqur” familjet, jeta nuk është telenovelë turke/video

Erion Kristo: janë “shkërrmoqur” familjet, jeta nuk është telenovelë turke/video

Familja ka marre fund si nocion, eshte “shkërrmoqur” , shprehet gazetari Erion Kristo i ftuar ne Top Shoë. E para është degjeneruar ekonomikisht, me zor mbahet. E dyta nuk ka komunikim mes prindërve dhe femijeve. Prinderit nuk dine ku i kane femijet, shtëpia eshte kthyer ne hotel nga ata dhe bejne jete personale. Gjithashtu eshte  degjeneruar elita e shoqerise, mediat vene ne qender te vëmendjes vrasës, silikonin qe shton prapanicat, por qe nuk kane as art dhe as vlere.

Te rinjte riten ne nje shoqeri ku i forti i lagjes ka makinen me luksoze dhe ky eshte problem i madh i shoqerise. Vajzat rriten me idene se po te futen ne ndonje organizate rinore do te behem doganiere, dhe ne shohim plote raste qe ecin. I bjerrin autoritetin intelektualeve te vertete.


360grade.al


“Masa kritike” Basha+Kryemadhi, Rama në prag të vetmisë së thellë

Të tjera