» Demalia: T’kurrja në shpellën e mitit

Demalia: T’kurrja në shpellën e mitit

Nga Ilir Demalia

Një forcë politike që mbetet në rrethin vicioz të manipulim-simulimit historik, nëpërmjet mitive të rreme me një folklorizim primitiv, e aq më keq, kur këto mite, nuk janë të shekujve te mitologjise por te kohës moderne në mentalitetin mitologjik-primitiv, si bashkëkohës, dhe të një kohe ku teknologjia dhe informacioni përhapen me shpejtësinë e dritës, tregon se kjo forcë politike ecën me kandil ne dorë si në filmat e realizmit socialist “Komisari dritës”

Kjo forcë politike, në ketë mënyrë që ka zgjedhur, as nuk mund të zhvillohet, as nuk mund të hapet dhe as nuk mund të ngjall shpresë. Ne këtë mënyrë që ka zgjedhur vetëm se do të t’kurret në shpellën e mitit….

Image may contain: 3 people

360grade.al


Boll Hashim me intervista, Ramush Haradinaj ka të drejtë!

Të tjera