» Video virale/ I shoqëruar nga agjentët e FBI-së, vrasësi i rrezikshëm shtang me lëvizjet e tij…

Video virale/ I shoqëruar nga agjentët e FBI-së, vrasësi i rrezikshëm shtang me lëvizjet e tij…

Është kthyer në një nga videot më të klikuara, ajo e një prej personave më të kërkuar nga FBI, i akuzuar për dy vrasje.

Ndërsa zbret nga avioni i shoqëruar nga agjentët e FBI për t’u  dërguar në burgun e Miçiganit, Antwan Mims, i ka përshëndetur mediat dhe kameramanët që po xhironin, me sfidën e njohur tashmë si “Kiki, do you love me”…


360grade.al


Boll Hashim me intervista, Ramush Haradinaj ka të drejtë!

Të tjera