» Frika që vjen nga Rumania…

Frika që vjen nga Rumania…

Protestat rumune janë të vetë organizuara. Janë të forta dhe të vendosura. Reagimi qeveritar ishte i ashpër dhe i dhunshëm.
Përshkallëzzimi i tyre krijon një precedent që shihet me simpati edhe nga Opozita shqiptare. Rumania, që në vitin 1989, ka qenë 1 deri në 2 vite pëpara në revoltat kundër sistemit komunist, në lidhje me Shqipërinë. Mirëpo aty, vetëorganizimi është edhe forca e këtyre protestave, opozita vjen pas, krejt ndryshe nga Shqipëria…/360grade.al


360grade.al


Boll Hashim me intervista, Ramush Haradinaj ka të drejtë!

Të tjera