» Çfarë duhet bërë pas masakrës tragjike?

Çfarë duhet bërë pas masakrës tragjike?

Nga Namik Dokle –

Lajm tronditës! Masakër me tetë të vrarë. Tragjedi e madhe në familjet e tyre. Dhimbje e pakufi për viktimat.

Çfarë duhet bërë pas kësaj?

  1. Mbledhje e jashtëzakonshme e Kuvendit.
  2. Ligj i veçante kundër armëmbajtjes pa leje, me dënim fiks, që të mos mundet asnjë gjyqtar ( i “vetinguar” apo i “pavetinguar”) të bëjë “politike gjyqësore” korruptive.
  3. Shpërblim për çdo qytetar denoncues të krimit të armëmbajtjes pa leje.
  4. Aksion policor dhe qytetar për dorëzimin e armëve pa leje dhe kufizim i atyre me leje.

Të gjithë bashkë të shpëtojmë jetë!


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit/Ja përse do ta kërkojmë Ramën, kur të mos jetë…

Të tjera