» “Futini plumbin, vareni, ktheni dënimin me vdekje”, vërshojnë komentet pas arrestimit të autorit. Mbyllet profili i tij në FB

“Futini plumbin, vareni, ktheni dënimin me vdekje”, vërshojnë komentet pas arrestimit të autorit. Mbyllet profili i tij në FB

Rebelim i pamase, denim me vdekje kerkojne komentuesit ne rrjetet sociale per autorin e masakres me 8 te vrare ne Selenice te Vlores. Pas lajmit se policia e ka arrestuar 24 vjecarin, Ritvan Zykaj, qe shoi dy familje, te 8 kusherinj te tij, kane vershuar komentet ne faqen e policise, po ashtu si edhe ne profilin e vet autorit, qe mengjesin e sotem rezulton te jete i mbyllur.

faqja

“Si futnit dot i koqe plumi , ta mbajm edhe me buke edhe me doktor.. dmth nja 50 euro dita edhe per ket”- shkruajne komentuesit te faqja e policise.

Dikush kerkon referendum per kthimin e denimit me vdekje e dikush tjeter shprehet: “Lidheni prapa makines dhe hiqeni zvarr deri ne tirane”

12


360grade.al


“Masa kritike” Basha+Kryemadhi, Rama në prag të vetmisë së thellë

Të tjera