» Goxhaj: OJF-ja Serbe që përgatiti planin për copëtimin e Kosovës është pjesë e Soros!!!

Goxhaj: OJF-ja Serbe që përgatiti planin për copëtimin e Kosovës është pjesë e Soros!!!

Avokati Altin Goxhaj përmes një statusi në Facebook ka deklaruar se planet per copetimin e Kosoves jane pjese e SOROS. Altin Goxhaj ka publikuar fakte të reja që lidhen me copëtimin e Kosovës dhe vetë rrënimin e Shqipërisë. Ku fajtori i vetem eshte Soros.  Goxhaj ka thene se ambasadori amerikan ka që në 2016 që gënjen shqiptarët  kur deklaroi se fondacioni Soros nuk ka marrë para nga ambasada amerikane.

 

Avokati nga statusi ne Facebook u shpreh ne menyre ironike se ndihet i qartë dhe më i qartë që Oligarkia Sorosiane ka qëllim jetik acarimin e Washingtonit deri në prishje me Shqipërinë si e vetmja rrugë shpëtimi nga fshesa amerikane në politikën shqiptare.

STATUSI I PLOTE:

Që ti biem shkurt se jam për rrugë:
OJF-JA SERBE QË PËRGATITI PLANIN PËR COPËTIMIN E KOSOVËS ËSHTË PJESË E SOROS!!!
https://www.ceas-serbia.org/en/about-ceas/about-ceas
http://pasos.org/catego…/pasos-member-organisations/serbia/…
A ju thamë që Axhendën për copëtimin e Kosovës dhe vetë rrënimin e Shqipërisë po e përgatit Soros? Të parën kemi 1 javë që ua themi, të dytën një dekadë!!!

Fotografia e Avokati Altin Goxhaj
Fotografia e Avokati Altin Goxhaj
Fotografia e Avokati Altin Goxhaj
Fotografia e Avokati Altin Goxhaj
Fotografia e Avokati Altin Goxhaj

360grade.al


“Masa kritike” Basha+Kryemadhi, Rama në prag të vetmisë së thellë

Të tjera