» Gjiganti i detit në vështirësi: shpëtimi zgjat për shumë orë/video

Gjiganti i detit në vështirësi: shpëtimi zgjat për shumë orë/video

Shpëtim i vështirë i një “Balaenoptera physalus” (zakonisht i quajtur ‘balenottera’), e gjatë 18 metra, në brigjet e  Contoy Island, një zonë e mbrojtur natyrore në bregun e Kankunit, Meksikë. Sipas Comisión Nacional de Áreas Naturales Protegidas, vullnetarët që kujdesen për ruajtjen e jetës detare, kafsha nuk kishte paraqitur asnjë shenjë agresioni dhe nuk ishte plagosur, por kishte ardhur pranë bregut pak para zbaticës. Pas disa orëve gjitari gjigand arriti në det të hapur dhe u kthye për të notuar në ujrat e gadishullit Yucatan./perktheu 360grade.al


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit/Ja përse do ta kërkojmë Ramën, kur të mos jetë…

Të tjera