» Këmbimi valutor/Dollari amerikan në luhatshmëri, rënie për monedhën britanike

Këmbimi valutor/Dollari amerikan në luhatshmëri, rënie për monedhën britanike

Në tregun valutor vendas euro vijon të qëndrojë i zhvlerësuar, sot blihet me 125 lekë dhe shitet me 125.80 lekë.

Dollari amerikan në luhatshmëri. Nga rënia e djeshme, sot pëson një rritje, shkon në vlerat që ishte në fillim javë. Blihet me 108 lekë, dhe shitet me 108.80 lekë.

Paundi britanik në rënie sërish, blihet sot me 139 lekë dhe shitet me 140 lekë.

Monedhat e tjera këmbehen si më poshtë:


360grade.al


“Masa kritike” Basha+Kryemadhi, Rama në prag të vetmisë së thellë

Të tjera