» Foto/ Kishte qenë tapë, gruaja shokohet kur sheh veten duke bërë seks në tren

Foto/ Kishte qenë tapë, gruaja shokohet kur sheh veten duke bërë seks në tren

Një grua ka mbetur e shokuar kur ka parë veten e saj në një filmim të marrë nga kamerat e sigurisë duke bërë seks me një të panjohur.

E nxjerrë para trupit gjykues, Amanda Barrow u shfajësua duke thënë se ishte aq shumë e dehur sa nuk mbante mend asgjë se çfarë kishte ndodhur.

Por, vetëm kur iu nxorën përpara pamjet, ajo pa vetën e saj duke i performuar seks oral një të panjohuri në tren. Ishte një 16-vjeçare që pa aktin e turpshëm dhe njoftoi policinë.

Barrow u dënua nga gjykata me 12 muaj shërbim komuniteti dhe ju kërkua gjithashtu që të plotësonte 120 orë punë komuniteti të papaguar. Ajo u urdhërua gjithashtu që të plotësonte 15 ditë në një qendër rehabilitimi për varjen që ka nga alkooli.


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit/Ja përse do ta kërkojmë Ramën, kur të mos jetë…

Të tjera