» Meri bën paralajmërimin e frikshëm: Kësaj shenje do t’i nxihet jeta këtë javë

Meri bën paralajmërimin e frikshëm: Kësaj shenje do t’i nxihet jeta këtë javë

Zonja Meri ka dhënë parashikimin për fundjavën e parë të gushtit dhe njofton se Urani është në kundërshtim me asteoridin Kirki.

Në astrologji Kirki tregon një tërheqje apo joshje të mistershme, mund të sjellë si shpëtimin ashtu edhe humbjen.

Megjithatë sipas Merit kjo fundjave nuk është e qetë për shenjën e Binjakëve të cilëve do tu ngrenë një kurth ose do bëhen viktima të një sulmi të fshehtë, prandaj astrologia i paralajmëron të bëjnë kujdes.

Binjakët do bëhen pjesë e një plani apo viktima të një sulmi të fshehtë në punë. Kujdes nga kurthet dhe intrigat.


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit/Ja përse do ta kërkojmë Ramën, kur të mos jetë…

Të tjera