» Shkundni portofolin: Nëse ke ndonjë nga këto monedha, mund të bëhesh i pasur

Shkundni portofolin: Nëse ke ndonjë nga këto monedha, mund të bëhesh i pasur

A e dini se shumë prej monedhave në koleksionet numizmatike kanë vlerë shumë më tepër se emërtimi i tyre?

Po, dhe nëse monedha në fjalë është e qarkullimit të kufizuar, prodhuar në përkujtim të një përvjetori apo datë relevante, çmimi është edhe më i lartë…

Duke e ditur këtë, ju ftojmë të shkundni portofolin tuaj. Kush e di, dhe ndoshta në duart tuaja është një e tillë.

Si këto, ka shumë monedha më shumë ose më pak të vlefshme. Për shembull, në vitin 2008, jo vetëm Gjermania u dallua me hartën e BE-së, por edhe vende të tjera. Kështu që është e sigurt se këto monedha kushtojnë më shumë se dy cent, shkruan Joq.al.

Pra, filloni të kërkoni, ndoshta në xhepin tuaj ose çantë është një pasuri e vogël, të cilën ju nuk e keni dëgjuar apo pritur për ta gjetur. Dhe nëse jo, vendosni miqtë tuaj për të kërkuar… Kush e di se çfarë mund të gjejnë!


360grade.al


“Masa kritike” Basha+Kryemadhi, Rama në prag të vetmisë së thellë

Të tjera