» E Fundit/ Shfaqet Ufo në golem?

E Fundit/ Shfaqet Ufo në golem?

Një objekt i çuditshëm eshtë shfaqur në qiellin e golemit sonte.

Lexues të portalit 360grade.al jamë bërë dëshmitarë, sicc rrëfejnë ata të një vizite të papritur në zonën e Golemit. Sipas tyre një Ufo është afruar në atë zonë dhe për pak minuta ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve. Ata rrrëfejnë se drita që duket në sfond u bë edhe më e madhe për tu zhdukur në errësirë më tej. Pushuesit që morën pjesë në këtë shfaqe rrëfejnë se ishte dicka që se kishin hasur më parë
Neëse dikush tjeter ka qenë dëshmitarë i kësaj ngjarje të na njoftoj dhe dërgoj fotot e rastit.


360grade.al


“Masa kritike” Basha+Kryemadhi, Rama në prag të vetmisë së thellë

Të tjera