» “Rusi 2018”/ FIFA thirrje të fortë televizioneve: Mjaft vazhduat me këtë gjë, është seksizëm!

“Rusi 2018”/ FIFA thirrje të fortë televizioneve: Mjaft vazhduat me këtë gjë, është seksizëm!

Sipas kreut të departamentit të përgjegjësive sociale, Federico Addiechi nxjerrja e vajzave të bukura dhe seksi në televizion apo gazeta është seksizëm.C_29_fotogallery_1022082__ImageGallery__imageGalleryItem_12_image

Addiechi tha se në këtë botëror në krahasim me kampionatet e mëparshme ka pasur më pak fokusim të vajzave seksi gjatë ndeshjeve. Dhe për këtë gjë ai ka deklaruar ka qenë FIFA aja që ka ndërhyrë për të përmirësuar situatën.

C_29_fotogallery_1022082__ImageGallery__imageGalleryItem_7_image

Dhe FIFA ka shumë të drejtë, që ditën e parë të kampionatit botëror të futbollit më 14 qershor deri më sot mediat e ndryshme dhe të gjitha sajtet publikojnë foto të vajzave bukuroshe.

C_29_fotogallery_1022082__ImageGallery__imageGalleryItem_0_image

C_29_fotogallery_1022082__ImageGallery__imageGalleryItem_3_image

 

 


360grade.al


“Masa kritike” Basha+Kryemadhi, Rama në prag të vetmisë së thellë

Të tjera