» Kursi zyrtar i këmbimit valutor, e mërkurë 11 korrik 2018

Kursi zyrtar i këmbimit valutor, e mërkurë 11 korrik 2018

Vlera e lekut kundrejt valutave të huaja përcaktohet lirisht në tregun e këmbimit valutor. Luhatjet e kursit të këmbimit reflektojnë lëvizjen e lirë të mallrave e të kapitalit në shkëmbimet tregtare dhe financiare të Shqipërisë me partnerët e saj tregtarë.

Image


360grade.al


Boll Hashim me intervista, Ramush Haradinaj ka të drejtë!

Të tjera