» Pini ujë para se të flini? Ja pse nuk duhet ta bëni më

Pini ujë para se të flini? Ja pse nuk duhet ta bëni më

Dietologët japin këshilla që të pimë sa më shumë ujë gjatë ditës, në mënyrë që trupi ynë të qëndrojë i hidratuar.

Mirëpo, ka një limit edhe në këtë aspekt, kryesisht me orarin.

Uji nuk duhet konsumuar përpara gjumit pasi nuk flini të qetë dhe do të jeni të detyruar të shkoni në tualet shpesh gjatë natës.

Nga ana tjetër, ata që e kanë gjumin e rëndë përpiqen të rezistojnë dhe të shkojnë në tualet në mëngjes, gjë e cila është një ngarkesë e shtuar për veshkën.


360grade.al


“Masa kritike” Basha+Kryemadhi, Rama në prag të vetmisë së thellë

Të tjera