» Mënyra e rrezikshme popullore e pastrimit të veshit, me qiri të ndezur

Mënyra e rrezikshme popullore e pastrimit të veshit, me qiri të ndezur

Mjekët kanë thënë gjithmonë që ato që mbahen si shkopinj për pastrimin vëshëve në fakt nuk janë fare të shëndetshëm, madje e bëjnë situatën brenda veshit tuaj më kritike.

Por, mesa duket ekzistoka një mënyrë e çmendur popullore për pastrimin e veshëve nga dylli. Tingullon si e rrezikshme, por jo për një familje amerikane që e praktikon prej vitesh.

Ata kanë zgjedhur që veshin e të voglës së familjes, që kishte kaluar një infeksion,  ta pastrojnë më anën e një qiriu të ndezur. Dhe për çudinë tonë dhe tuajën bashkë, në fund të rezultati është mbresëlënës.

Një ndër të pranishmit në proces shprehet:

Është e pabesueshme sa shumë dyllë del nga veshi…”


360grade.al


“Masa kritike” Basha+Kryemadhi, Rama në prag të vetmisë së thellë

Të tjera