» Turistet kthehen në prostituta të lira, seksi oral rreth 200 euro

Turistet kthehen në prostituta të lira, seksi oral rreth 200 euro

Sipas Daily Star nuk është nevoja që të kërkoni për prostituta nëpër plazhe, pasi vetë turistet po e marrin përsipër këtë “profesion”.

Dhjetëra turiste janë gati që të ofrojnë seks oral ose sekse të plotë duke nisur nga 15 sterlina.

Kjo gjë ndodh në Spanjë dhe sipas kësaj gazetës britanike policia po mbyll njërin sy përballë kësaj situate.

Mendohet autoritetet heshtin përballë këtij fenomeni për shkak se ekonomisë vendase i interesojnë paratë e turistëve.

Në Shqipëri akoma nuk ka raportime për ngjarje të tilla, edhe pse vërshimi i turistëve do e hapë derën edhe për gjëra të tilla.


360grade.al


“Masa kritike” Basha+Kryemadhi, Rama në prag të vetmisë së thellë

Të tjera