» Thirri policinë … i kishin dhënë të hante sallatë!!

Thirri policinë … i kishin dhënë të hante sallatë!!

Një djalë 12 vjeçar ka telefonuar dy herë policinë për t’u ankuar se prindërit e tij i kishin dhënë për të ngrënë sallatë.

Policia në qytetin e Halifax, Nova Scotia në Britani të Madhe mori telefonatën në orën 22:00 nga fëmija i zemëruar për ushqimin që i kihin dhënë për të ngrënë.

“Fëmija ishte i mërzitur”, tha policia.

Por djali i telefonoi përsëri duke i thënë se ishte ‘shumë i pakënaqur me përbërësit në sallatë’.

Hutchinson tha se prindërit e djalit nuk ishin të impresionuar kur kuptuan se u kishte sjellë policinë në derën e shtëpisë.

Policia kërkoi që numri 911 të përdorej në mënyrë korrekte dhe se djali nuk do të gjobitet për telefonatat.


360grade.al


Videoreditoriali i Zhejit/E Mira absolute nuk egziston, luftoni për të Keqen më të vogël… jo për Bashën, që ti zerë vendin Ramës…

Të tjera