» Aktorët zbythin Qeverinë: Fillon dialogu i detyruar nga kërcënimi…

Aktorët zbythin Qeverinë: Fillon dialogu i detyruar nga kërcënimi…

Erion Veliaj merr nga dora Ministreshën Kumbaro dhe ulet në një tavolinë bisedimesh me përfaqësuesit e artit skenik shqiptar.

Në një tryezë të gjerë më në fund fillon dialogu i detyruar, nga kërcënimi që aktorët shpallën për “pushtimin” e Teatrit…

Duket që Rama, ka caktuar kryetarin e Bashkisë Erion Veliaj…/360grade.al/


360grade.al


Pushimet e gjata të Opozitës dhe syri i shkelur i KM-së

Të tjera