» ‘Selfie’ që i solli kërcënime me vdekje

‘Selfie’ që i solli kërcënime me vdekje

Familja e Miss Irakut 2017 u desh të largoheJ nga ky vend, pasi që kishte pranaur kërcënime me vdekje, me të dalë ‘selfie’ i vajzës së tyre me Miss Izraelin.

Gjashtë muaj më vonë, të dy bukuroshet ishin ribashkuar, kur Sarah Idan ishte ftuar në Izrael nga Komiteti Amerikano-Hebre, grup ky i avokimit pro-Izrael.


360grade.al


Atentati: 600.000 sirianë që vijnë dhe 500.000 shqiptarë që largohen…

Të tjera