» Bujar Asqeriu për prishjen e teatrit: Le ta rrafshojnë edhe Skënderbeun dhe të hipin vetë mbi kalë (VIDEO)

Bujar Asqeriu për prishjen e teatrit: Le ta rrafshojnë edhe Skënderbeun dhe të hipin vetë mbi kalë (VIDEO)

Aktori i njohur Bujar Asqeriu, duke komentuar betejën e aktorëve kundër prishjes së Teatrit Kombëtar, ka lëshuar mesazhe të forta në studion e 360gradë të Artur Zhejit.

“Le ta rrafshojnë teatrin dhe Skënderbeun dhe të hipin vetë mbi kalë”, ironizon aktori i madh.


360grade.al


Kompleksimi i Opozitës dhe oksigjeni që mori prej saj kryeministri

Të tjera