» Dasma mbretërore, rrjetet sociale nuk kursejnë askënd: aq më pak Elisabetën

Dasma mbretërore, rrjetet sociale nuk kursejnë askënd: aq më pak Elisabetën

Nga hyrja e mysafirëve të parë – duke përfshirë Davidin dhe Victoria Beckham dhe George dhe Amal Clooney – tek veshja e Meghan Markle por sidomos mbretëreshën Elisabeta ”si gjithmonë në evidencë”: në rrjetet sociale dhe më shumë se çdo gjë në Twitter, komentet ironike për martesën e vitit janë shumëfishuar.


360grade.al


Pushimet e gjata të Opozitës dhe syri i shkelur i KM-së

Të tjera