» Cila është shpikja e kosovarit që po e mahnit botën (360video)

Cila është shpikja e kosovarit që po e mahnit botën (360video)

Një kosovar ka bërë një shpikje mahnitëse.  Ai ka bërë një aparaturë e cila shtyp kanaçet dhe i bën petë. Kjo gjë ka mahnitur ata që merren me shitjen e kanaçeve të cilat fillimisht i shtypin. Video që u publikua dy ditë më parë ka arritur më shumë se 6 mijë shikime. Mund ta ndiqni më poshtë.


360grade.al


Halli i ri i KM-së me Greqinë dhe fondet sekrete

Të tjera