» Shkencëtarët/ Ja cila është lidhja e madhësisë së penisit me jetëgjatësinë tuaj

Shkencëtarët/ Ja cila është lidhja e madhësisë së penisit me jetëgjatësinë tuaj

Meshkujt që vuajnë nga probleme me ereksionin kanë 70% shanse më të mëdha për vdekje të parakohshme. Ky është tashmë një fakt shkencor.

Sipas asaj që raporton Daily Mail, meshkujt të cilët kanë probleme me potencën seksuale, veç turpërimit në krevat, mund të kenë probleme shumë më të mëdha dhe më serioze.

Shkencëtarët morën të dhëna nga 1.790 meshkuj të moshës midis 20 dhe 85 vjeç.
Pyetjet e anketës kishin të bënin edhe me detaje rreth ereksionit.
Këto të dhëna i kanë bashkuar me të dhënat e atyre që kanë vdekur dhe kanë kuptuar se disfunksioni erektil është shenjë e fuqishme e vdekjes së parakohshme.

Është zbuluar që 557 pjesëmarrës në studim kanë pasur probleme me ereksionin. Ndërkaq, pas pothuajse tetë vjetësh 244 prej tyre kanë vdekur./360grade.al


360grade.al


Kompleksimi i Opozitës dhe oksigjeni që mori prej saj kryeministri

Të tjera