» Vlahutin mesazh para publikimit të raportit të KE: Shqiptarët…

Vlahutin mesazh para publikimit të raportit të KE: Shqiptarët…

Para publikimit të raportit të KE për Shqipërinë, ambasadorja e BE në vendin tonë Romana Vlahutin ka përcjellë një mesazh për qytetarët shqiptarë.

“Shqipëria ka arsye për të qenë e gëzuar sot. Shqiptarët meritojnë që t’u njihen të gjitha përpjekjet, dhe besimi i tyre në vlerat e një unioni të përbashkët. Në ditët në vijim do të kemi mundësi të hyjmë edhe në detaje. Mogherini do të përcjellë mesazhin për Shqipërinë”, tha Vlahutin.


360grade.al


Vdekja, ky udhëtim pa kthim…

Të tjera