» A është kjo muzikë apo pornografi?

A është kjo muzikë apo pornografi?

Një klip i ri i Blunt dhe Real sapo ka dalë.

Mirëpo ka diçka në atë video që nuk shkon.

Disa femra që dridhin të pasmet e një pjesë e klipit ku Real e ha organin gjenital të një femre me thikë dhe pirun, pasqyrojnë skena jo fort të këndejshme për sy.

Kënga e titulluar “Tululu” shfaq skena me përmbajtje pornografike.


360grade.al


Kroatët dhe nderi i tyre i pacënuar, që frymëzoi shqiptarët…

Të tjera