» VIDEO-LAJM/ Avokati: Ja prova që vërteton se Polica dhe Prokuroria falsifikoi ‘orën e ndalimit’ të 25 kuksianëve

VIDEO-LAJM/ Avokati: Ja prova që vërteton se Polica dhe Prokuroria falsifikoi ‘orën e ndalimit’ të 25 kuksianëve

Avokati Altin Goxhaj ka publikuar një video, që siç shprehet ai, është “prova që vërteton se Polica dhe Prokuroria falsifikoi ‘orën e ndalimit’ të 25 kuksianëve” natën pas protestës në Rrugën e Kombit”.


360grade.al


Kompleksimi i Opozitës dhe oksigjeni që mori prej saj kryeministri

Të tjera