» Zbulohet arkivoli i princeshës që daton rreth 800 milionë vjet i vjetër, shkencëtarët shokohen nga ajo…(360video)

Zbulohet arkivoli i princeshës që daton rreth 800 milionë vjet i vjetër, shkencëtarët shokohen nga ajo…(360video)

Zbulimi i Princeshës Tisulsky ishte një surprizë për të adresuarit. Arkivoli ishte i mbushur me një lëng të pastër minerali të kuq.

Me një thurje spirale, e cila qëndron lart (rreth 180 gradë C), një grua e hollë, e pazakontë e tërheqëse, që dukej rreth të tridhjetave, me një lëkurë të racës evropiane dhe sy të mëdhenj, të gjerë dhe të hapur, raporton “AlienBlog”. Ndiqni pamjet më poshtë.


360grade.al


Pushimet e gjata të Opozitës dhe syri i shkelur i KM-së

Të tjera