» Shkencëtarët shpikin makinerinë e cila mund të shpëtojë oqeanet nga ndotja (360video)

Shkencëtarët shpikin makinerinë e cila mund të shpëtojë oqeanet nga ndotja (360video)

Kjo pajisje thith plerat nga uji i deteve dhe oqeaneve. Ajo quhet “Seabin” dhe është përgjigja e shkencëtarëve kundër ndotjes së ujërave në planetin tokë. Ajo është e aftë të kapë 1.5 kg mbeturina çdo ditë. Ndiqni videon më poshtë.


360grade.al


Kompleksimi i Opozitës dhe oksigjeni që mori prej saj kryeministri

Të tjera