» Djali po pinte një Red Bull,por ajo që gjeti brenda në kanaçe e bëri të vërë duart në kokë (360video)

Djali po pinte një Red Bull,por ajo që gjeti brenda në kanaçe e bëri të vërë duart në kokë (360video)

Ndodh shpesh që nuk kemi njohuri për ato që konsumojmë dhe mesa po dëgjojmë kohët e fundit duhet të kemi vërtetë kujdes për produktet e konsumit. Djali në video hyri në një supermarket dhe bleu një Red Bull për tu freskuar. Pasi filloi ta pinte ai ndjeu një shije të çuditshme por nuk u shqetësua shumë. Vetëm pasi kishte konsumuar gati të gjithë pijen, ai ndjeu se dicka po lëvizte brenda kanaçes. Ndiqni në videon më poshtë se çfarë gjeti ai aty.


360grade.al


Kompleksimi i Opozitës dhe oksigjeni që mori prej saj kryeministri

Të tjera