» Trump zgjedh murin: për të ndarë Shtetet e Bashkuara dhe Meksikën

Trump zgjedh murin: për të ndarë Shtetet e Bashkuara dhe Meksikën

Kaliforni, Trump zgjedh murin: vlerëson tetë prototipe për të ndarë Shtetet e Bashkuara dhe Meksikën

Gjatë vizitës së tij në Kaliforni, Donald Trump vlerësoi tetë prototipe të ndryshme të murit që duhet të ndërtohen në kufirin midis Shteteve të Bashkuara dhe Meksikës. Gjatë paraqitjes së tij të parë si president në shtetin e Kalifornisë, e konsideruar si një kështjellë e demokratëve, presidenti i Shteteve të Bashkuara akuzoi përfaqësuesit e Kalfornisë për “vënien në rrezik të gjithë kombit” duke refuzuar të ndërmarrin veprime konkrete kundër emigracionit të paligjshëm.


360grade.al


Kompleksimi i Opozitës dhe oksigjeni që mori prej saj kryeministri

Të tjera