» E turpshme: Hapet klinika e parë ne Tiranë, ku mjeket punojnë gjysme te zhveshura (Video)

E turpshme: Hapet klinika e parë ne Tiranë, ku mjeket punojnë gjysme te zhveshura (Video)

Është hapur klinika e pare ne Tirane ku doktoreshat punojnë gjysme te zhveshura, gjë qe ka bërë bujë te madhe ne rrjetet sociale.

A është kjo diçka për ti afruar klientët me shume nuk e dimë, te aferm me burimet tona kanë treguar për ketë lloj biznesi i cili nuk është dëgjuar kohe me pare.


360grade.al


Kompleksimi i Opozitës dhe oksigjeni që mori prej saj kryeministri

Të tjera