» Video 360grade, Artur Cani: Edi Rama ka një vëlla rus, u shtir si gay të dilte në foto me Obamën

Video 360grade, Artur Cani: Edi Rama ka një vëlla rus, u shtir si gay të dilte në foto me Obamën

Arutr çani gazetari investigativ, gjatë emisionit 360grade  të Artur ZHEJIT u shpreh se RAma ka një vëlla Rus. Ai tha se ka dhe një dokument për këtë.

Fjala e plotë e Çanit: Të gjitha partitë shqiptarë duan të bëjnë lobim. Të gjitha këto lobime i bëjmë përmes financimeve jot ë ligjshme. Pagesa 80 mijë dollar, duke u shtri si gay për të bërë foto me Obamën. PO të jetë kjo e Bashës që pagoi gjithë këto lekë për të bërë foto me Trump. Të gjithë e pranojnë, që partitë nuk mbahen as me kuotizacione as me një gjë si këto. Si fillim do ta stabilizonte shumë më shumë se këta shefat e policisë, kokaina, marijuana. Këto janë gjëra që e stabilizojnë vendin. Nuk mund të themi se Rama ka një vëlla rusi, se Kristaq Rama ka një fëmijë Rus, dhe tani edhe Rama është Rus…Jo këtë se themi. Dokumentet e partisë së punës, shikoni deklarata që ka bërë Kristaq Rama,  ka treguar se ka qenë e martuar me një ruse dhe ka një fëmijë atje, por kjo sdo të thotë që Rama është i Rusisë. Kam dokumente për këtë…


360grade.al


Kompleksimi i Opozitës dhe oksigjeni që mori prej saj kryeministri

Të tjera