» Bledian Koka: Si u dekonspirua operacioni për 613 kg kokainë (VIDEO)

Bledian Koka: Si u dekonspirua operacioni për 613 kg kokainë (VIDEO)

Gazetari Bledian Koka, i ftuar në 360gradë të Artur Zhejit në Ora Neës, thotë se operacioni për kapjen e 613 kg kokainë pak ditë më parë në Durrës u dekonspirua.

“Fakti që kontenieri ka ndenjtur 8 ditë në port tregon se operacioni u dekonspirua. Qeveria shqiptare ishte në dijeni dhe duhet ta kishte sekuestruar”, tha Koka.

Gazetari tregoi gjithashtu deklaratën e e Armatës Kolumbiane ku thuhet që:  Në zhvillim të një operacioni të koordinuar që përfshinte Marinën kombëtare Kolumbiane, dhe angjensitë ndërkombëtare në bashkëpunim me policinë e shtetit Shqiptar , në portin e Durrësit është kapur rreth 613 kg kokainë./360grade.al


360grade.al


Kompleksimi i Opozitës dhe oksigjeni që mori prej saj kryeministri

Të tjera