» Lobimi rus në PD? Qafoku: Përse Basha nuk del të sqarojë publikun (VIDEO)

Lobimi rus në PD? Qafoku: Përse Basha nuk del të sqarojë publikun (VIDEO)

Nga studio e 360gradë e Artur Zhejit në Ora News, gazetari Roland Qafoku duke folur lidhur me akuzat për lobimin rus në PD, të publikuara nga media “Mother Jones”, shprehet se lë për të dyshuar, por megjithatë qëndrimi i Bashës nuk është i duhuri.

“Në fillim nuk i besova, por kur e publikoi New York Times ndryshon puna. Nuk besoj se Basha është një njeri i Kremlinit. është e paqartë se çfarë ka ndodhur. Më habit përse Basha nuk e sqaron publikun me argumentet e tij, por thotë se këtë e bën Rama për të fshehur kokainën”, tha Qafoku.


360grade.al


Halli i ri i KM-së me Greqinë dhe fondet sekrete

Të tjera