» I riu shqiptar po bënte garë me kal në mes të rrugës, përplaset keq me një… (360video)

I riu shqiptar po bënte garë me kal në mes të rrugës, përplaset keq me një… (360video)

Gjërat kanë shkuar shumë keq për djalin në video, i cili kishte dalë në mes të rrugës dhe po bënte garë me një makinë.  Ai nuk e dinte që kuajt reagojnë keq ndaj sinjaleve rrugore, dhe për këtë gjë pati një aksident të pakëndshëm.

Ndiqni videon më poshtë për të parë si rrodhën ngjarjet.


360grade.al


Atentati: 600.000 sirianë që vijnë dhe 500.000 shqiptarë që largohen…

Të tjera