» Rama kërcënon Gjiknurin: O mbaroje, o do mbarosh!

Rama kërcënon Gjiknurin: O mbaroje, o do mbarosh!

Kryeministri Edi Rama duke diskutuar me qytetarët e Elbasanit ka kërcënuar Ministrin e Infrastrukturës, Damian Gjiknurin, që të mbajë fjalën për përfundimin brenda vitit të rrugës Tiranë-Elbasan.

“Është shumë e rëndësishme të kuptojmë rëndësinë e asaj që kërkon qytetari. Le të flasë vetë Gjiknuri për këtë aks rrugor. Tha sot se do e mbarojë brenda vitit, nëse nuk mbaron rrugën, do mbarojë vetë”, tha Rama.


360grade.al


Kompleksimi i Opozitës dhe oksigjeni që mori prej saj kryeministri

Të tjera