» Voskopojë, gjendet një predhë e Luftës Dytë Botërore

Voskopojë, gjendet një predhë e Luftës Dytë Botërore

Një predhë që dyshohet se i përket Luftës së Dytë Botërore është zbuluar gjatë punimeve të rrugës në Voskopojë. Predha është e përmasave të mëdha dhe ka shkaktuar panik tek banorët e zonës. Predha u zbulua gjatë punimeve të rrugës që të çon drejt Kampit. Në vendin e ngjarjes ka mbërritur policia, e cila ka rrethuar zonën me shiritin e sigurisë dhe po kryen procedurat e mëtejshme.


360grade.al


Kompleksimi i Opozitës dhe oksigjeni që mori prej saj kryeministri

Të tjera