» Para se të shkarkohej, Tillerson udhëtoi në vendin “armik” të Trump-it (FOTO)

Para se të shkarkohej, Tillerson udhëtoi në vendin “armik” të Trump-it (FOTO)

Tillerson filloi udhëtimin e tij të fundit si sekretar i SHBA më 8 mars, duke takuar shefin e Bashkimit Afrikan në Etiopi.

Kryetari i Komisionit Afrikan të Bashkimit Moussa Faki tha në një konferencë shtypi se kontinenti kishte lënë pas në të kaluarën përplasjen poshtëruese që Trump thuhet se kishte bërë për ato vende në një takim të Shtëpisë së Bardhë, raporton BBC.

“Unë besoj se ky incident është i së kaluarës”, tha ai, duke qëndruar pranë Tillerson.360grade.al


Kompleksimi i Opozitës dhe oksigjeni që mori prej saj kryeministri

Të tjera