» Tritoli në Shkodër, policia shoqëron 8 persona

Tritoli në Shkodër, policia shoqëron 8 persona

Garazhi të cilit ju vu tritol një natë më parë në Shkoder është pronë e Sadedin Kirit 29 vjeç.
Mendohet se shkaku që ka sjellë këtë konflikt të jënë historitë e borxheve. Ndërkohë  policia ka shoqëruar 8 përsona për shpërthumin e mbrëmshem në Shkoder në biznesin e Krit.
Nga shpërthimi nuk ka pasur dëme në njerëz, vetëm dëme materiale.


360grade.al


Ndaje në
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Ëndrra e pavërtetë e Kryeministrit dhe një qokë për Vuçiçin…

Të tjera