» Zheji: Kur artistët lëshojnë klithmën, thika ka shkuar në palcë!

Zheji: Kur artistët lëshojnë klithmën, thika ka shkuar në palcë!

Në mbyllje emisionit “360 gradë” të së martës në Ora News ku u fol pë çështjen e Teatrit Kombëtar, gazetari Artur Zheji ka shprehur një mesazh: “Mos shkoni në teatër vetëm për të parë shfaqje, por kur artistët lëshojnë klithmën e tyre, bëhuni të vëmendshëm, sepse në këtë rast thika ka shkuar në palcë!”


360grade.al


Ndaje në
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Ëndrra e pavërtetë e Kryeministrit dhe një qokë për Vuçiçin…

Të tjera