» Aktori i njohur: Ne jemi në errësirë (Video)

Aktori i njohur: Ne jemi në errësirë (Video)

I ftuar në emisionin “360 gradë” të Artur Zhejit në Ora News,  aktori i njohur Neritan Licaj u shpreh se situata e artit në vend ka mbetur e njëjtë prej 25 vitesh

Licaj: 25 vjet në të njëjtin vend, unë jam për zgjidhjen përfundimtare të problemit. Ne jemi në errësirë. Asgjë nuk bëhet publike.


360grade.al


Ambrozia “vrasëse” nga Tepelena dhe me mbiemrin “Meta”

Të tjera