» Video 360grade/ Drithëron Asqëriu: Kjo është të përmbyset bota

Video 360grade/ Drithëron Asqëriu: Kjo është të përmbyset bota

Aktori Asqeriu gjatë emisionit 360grade.al tha se teatri kjo që po ndodh është të përmbyset bota, jo të bërtaësh…

Edhe nga biseda e bërë deri më tani. Edhe Ministria e Kulturës, që është 3 km me teatrin, nuk e di se çdo të bëhet me këtë teatër, me këtë skenë të artit. Mungesë transparence. Këta nuk dinë a kanë lekë apo jo, a do ketë teatër apo jo. Për ça paguhen këta. Për ça? Këto s’dinë se çdo bëhet!! Kjo nuk është të bërtasësh por të përmbyset bota…”, tha Bujar Asqeriu


360grade.al


Ndaje në
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Ëndrra e pavërtetë e Kryeministrit dhe një qokë për Vuçiçin…

Të tjera